donderdag 16 oktober 2014

RECEPT: Pangasiusfilet uit de oven

Ik had nog wat pangasiusfilet in de vriezer en wilde er eens wat anders mee doen. Ik kwam dit recept tegen met serranoham. Erg makkelijk en erg lekker! Omdat we twee (ahum) vissen per persoon hadden heb ik er alleen wat groente bij gekookt. 


Ingrediƫnten (voor 4 personen):

- 4 pangasiusfilets (ik heb meestal uit de vriezer)
- rozemarijn
- 8 plakken serranoham
- peper

Bereiden:

1. Verwarm de oven voor op 200-220 graden. Ontdooi de pangasiusfilets zoals op de verpakking staat. Dep ze droog. Leg er een takje rozemarijn op. 


2. Wikkel twee plakken serranoham om de vis heen. 


3. Leg de vissen in een ingevette ovenschaal. Strooi er nog wat peper overheen. Zout is niet nodig, de ham is zout genoeg. 


4. Zet in de oven voor 20-25 minuten. Kun je ondertussen groente koken oid. Eet smakelijk daarna! Vergeet niet om de rozemarijn er af te halen.









Geen opmerkingen:

Een reactie posten